Wie wij zijn

Wij zijn Paul Leenhouts en Danielle Rinsma en samen hebben wij het bedrijf 
"REL Producties" opgericht. 

Wij hebben elkaar leren kennen tijdens een theaterproductie waar we allebei in meespeelden. In 2018 vonden we het weer eens tijd om wat samen te gaan doen. We besloten samen "iets" te gaan schrijven. Dit liep al vrij snel uit de hand en resulteerde nog geen jaar later in een compleet script met zelfgeschreven muziek en de ambitie om dit stuk ook echt te gaan spelen.  Deze droom is in februari 2020 dan ook uitgekomen! We hebben 3 avonden voor een uitverkochte zaal ons stuk "Niets te Kiezen" mogen spelen.  Dit smaakt natuurlijk naar meer en dus gaan we door met schrijven.  Niet alleen muziektheater, maar ook filmscripts en verhalen!

In 2019 hebben wij ons ook officieel als onderneming ingeschreven. 
Na 1,5 jaar kwamen we erachter dat we twee verschillende dingen wilden doen. 
We wilden schrijven, voor onszelf maar ook voor anderen en we wilden producties op de planken brengen. We hebben besloten hier een scheiding in aan te brengen en daarom hebben we in februari 2021 "Stichting CultuRel" opgericht. Met CultuRel brengen we theater en filmproducties op de planken die gaan over maatschappelijke thema's. 

Met REL Producties zullen we ons vooral bezighouden met het schrijven. 
We schrijven niet alleen voor onszelf, maar  ook  scripts voor theatergezelschappen, filmscripts, verhalen voor websites of groepen die voor een bepaalde gelegenheid een stuk willen uitvoeren.